NAK DUIT FREE?? CLICK UNTUK REGISTER. PUT BANNER AT YOUR BLOG.TAK EFFECT NUFFNANGLA!!!

Wednesday, 28 December 2011

Cabaran 5 # Pakaian

kali ne saya nak stright forword je..Kalau sebelum ne semua cabaran yang saya buat tak stright foword tapi kali ne saya nak stright fowordlah.. Kalau dah namanya pakaian kali ne saya nak bercerita tentang pakaian.. Pakaian yang sesuai semasa menyusukan bayi..

Kadang-kadang kesian bila melihat ibu-ibu yang nak menyusu di khayalak ramai. Bukan main payah nak menyelak baju.. Takutla terlihat aurat. tapi sekarang jangan risau. Bukan mcm zaman dulu-dulu.. Semu info dihujung jari ye.. Boleh pesan baju cara online, ukuran pun bagi online.. sedar-sedar ting tong ting tong baju dah sampai.. yang paling menarik perhatian saya yang bawah ne. nak pg majlis pun nampak grand kan??

 Cantikkan? Ada banyak lagi pilihan meh jenguk Bling Boutiqe


Entri ini ditulis untuk cabaran #2 iPad MySuperKid yang direviu oleh Amyz dan ditaja oleh Bling Boutique

25 comments:

nur farahin binti sulaiman said...

kenapa baju yg akak promote murah2 je??

Sharinginfoz said...

memang senang sekarang ini macam2 dijual on9 kan

Deru Ombak said...

salam

tq follow dan komen di blog saya.
dah follow jugak ye..

e-biz mmg memudahkan ibu-ibu yang bekerja. dah jadi trend skarang ni kan..

jelly gamat said...

cantik sekali...hihiihih

Mak Wardah said...

Betul tu, anita muslim susah nak beli baju bila da baby breastfeed. Pandai2.

pengobatan alami asam urat said...

keren juga mbak bajunya.....
kira2 harganya berapa ya mbak?

Ikhlas Dari Hati.... said...

cantik2 la ila kan.. .jom beli.. ila pun tak lama lagi kan kan kan kan... ekekekeke..

cinnamon.com said...

cantik2 bajunya..sopan lagi.

echa takashimaya said...

tapi tapi kita bukan golongan yg nak jadi ibu lagi.hehe.kawen pon tak lagi.hehe

geez said...

singgah jap ^-^

syafisyifa' said...

t kasih atas kunjungan...cantik baju2 tu

amna said...

nice blouse :)

ummi_norseha said...

ibu ummi follow sn..bnyk sgt link blog x tahu nk follow mn..follow sn jerlh..:))

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

NurMisnan said...

nice..

lelamaisara said...

betul la..sekarang senang..semua dihujung jari...:)

pinky said...

betul tu....skrg pilihan di tangan kita....smua tersedia...tgl kn sdiakan duit jer...=P

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

Pengobatan Nyeri Sendi said...

Wah cantiknya....

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Ольга Петрова said...

Тут по ссылке:) проститутки 200 Киев

Я классная, сладкая детка-конфетка! Приезжай! Порезвимся! Или займемся нежным чувствительным сексом! Звони! Договоримся! Ежели людей по работе ценить, тогда лошадь лучше всякого человека.