NAK DUIT FREE?? CLICK UNTUK REGISTER. PUT BANNER AT YOUR BLOG.TAK EFFECT NUFFNANGLA!!!

Wednesday, 4 May 2011

THEHONEYBUNCH FINAL GIVEAWAY - NATURAL MOTHERHOOD GIVEAWAY

Dah lama tak join GA jadi I'm coming back!!
 I'm joining this giveaway


ditaja oleh:

Dunia ibu buat diriku satu dunia yang penuh dengan keindahan, dugaan dan kesabaran. Dunia ini amat sukar kulalui berseorangan tanpa suamiku kerana dialah kekuatanku. Dunia ini tidak bermakna tanpa cahayamataku kerana mereka nyawaku.

Last but not least inilah nyawa di dalam dunia ibu buat diri ku:
 Dalia Amana Mohd Khairul Fadzli

Amirul Arief Mohd Khairul Fadzli

4 comments:

Hanz said...

Assalam Ila..thanks for joining. Hanz baru update 3 more sponsors so boleh Ila update sponsor list in this entry? This one final ones. And, please check your word count..*wink*

Good luck! :)

Hanz said...

Noted with thanks once again. Good Luck! :)

Hanz said...

Ila dearie...terpaksa beritahu ada perubahan link sposnors..what to do, request from sposnors..

Tlg change :
The Eco Boutique => BluCotton (http://www.facebook.com/blucotton)

Preloved Tots => Muhammad's Playtime (http://muhammadplaytime.momsbestpick.com/)

Sorry sgt2 ya.. :)

mamaafzal said...

nak anak2 awak tengok kamera yek...mama tak dpt nk join kontest posing2 ni sebab takde kamera yg cukup pantas yg mampu dibeli utk snap gamba budak bertuah sorang nih....hehe:o) gud luck & happy mothers day!